Förkylt och snöslask.....

Hej på er!

Oj oj oj vilken vecka det varit. Förkylning har dränerat mig på energi och tröttheten har varit förlamande och detta samtidigt som all den vackra snön, vi hade 20 cm, töat bort och förvandlat naturen till en grå och äckligt blöt filt. Inget kul alls.

MEN - idag ser det ljusare ut (leende)...covid-testet var negativt och just denna tidigar morgon strålar solen och minusgraderna är tillbaka och gör vår ännu översvämmade värld lite torrare och vackrare. Trots att Mattias ännu kämpar med att pumpa vatten ur källaren pga allt smältvatten så ser denna dagen piggare och ljusare ut. Jag skulle träffat mina fd så fina kollegor för att äta lunch men förkylningen har flyttat fram dejten till måndag och det ser jag verkligen fram emot.

Nu på morgonen har jag uppdaterat webshopen så ytterligare några produkter har kommit ut för omgående leverans så kika in om lust finnes.
Idag ska jag sätta mig vid drejskivan - en del beställningar ska produceras och därefter väntar stickningen....vilken lyckans ost jag är som får hålla på med det jag tycker är allra roligast på arbetstid.
Tur då också att jag har så mycket arbetstid :-)

Nu väntar en stor mugg kaffe och Familjen Knyckertz!

Ha en härlig fredag alla ni fina där ute!

Sol från idag lite piggare mig,

Titti


Äldre post Nyare post


  • Christina

    Krya på dig! ❤️


Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända