God fortsättning på 2022

God fortsättning önskar jag er alla!!!

Ni som ev har följt mig på Instagram och Facebook har blivit önskade God Jul & Gott Nytt År men här på hemsidan har det varit tyst. Jag ber om ursäkt för det.

Ute är det kallt som sjutton och tack och lov har vi bundet el-avtal. Kan säga att jag annars hade svettats rejält med tanke på att gården inhyser, förutom bostadshuset, 2 st verkstäder, en keramikverkstad och ett snickeri. Jag tänker på alla som drabbas av det vansinniga el-priset och känner mig tacksam. Vart är vi på väg? Nu är det inte "På spåret" jag menar utan vart samhället tar vägen...ska det verkligen, 2022, behöva vara så att vissa inte har råd att ha värme i sina bostäder? 

Lönnemåla - här är det, som redan skrivet, idag mörkt och isigt kallt...brrrr. Trots att termometern endast visar en halv minus så är det så in i bomben fuktigt och kallt så man även inne har svårt att bil varm. Kaminen har sprakat hela dagen och den värmen är den bästa. Sååå gott att krypa upp i schäslongen framför brasan med en stickning. Så lyxigt! Ska se om jag hittar någon bild på senaste stickprojektet.

Det är en tröja i design av @linkaneumann som heter Matoaka.
Jag har nu kommit lite längre och börjat på mönstret. Har lite svårt att bestämma mig för om jag ska blått (som på bilden i boken) eller grönt - vilket dilemma va :). Jag stickar den i mitt favoritgarn Lettlopi från Isländska Istex.

Just det - jag måste ju berätta att jag fyndat!!! Hemma hos min fantastiska svärmor fanns det en butiksdisk à la retro....den finns inte där längre, den finns nu här hemma hos oss på gården och den kommer att pryda sin plats i butiken som är på gång. Jag vet - den skulle varit klar och up and running nu men så är det inte och det får vara så, den kommer att öppna och ni kommer vara de första som får veta när. Slänger upp en bild på den fina disken - lådorna är urplockade men jag tycker ändå man kan se hur den ser ut. Håll tillgodo!

Nu är det dags att jag beger mig ut i verkstaden för att ta hand om det jag drejat tidigare idag. 

Ha det bra alla och ta vara på er!

Sol i mörkret från mig,

Titti


Äldre post Nyare post


Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända