Höst höst höst....

Hej i natten!

Så har hösten kommit på riktigt och jag älskar den - den är så välkommen!
Jag känner en frid i själen trots att jag har mer att göra än någonsin och jag vilar i mörkret som sluter sig omkring naturen och oss människor. 
Det går inte att sticka under stol med att det ännu är en del måsten som ligger framför oss innan vi helt kan koppla bort arbetet utomhus men det skänker tillfredsställelse att börja "hösta" i odling och trädgård och planera inför en ny odlingssäsong.

Sedan sist har jag ju varit på min första marknad - Mikaeli i Fredriksdalsparken i Helsingborg. Mycket trevligt! Härlig atmosfär och väldigt fina omgivningar. Det var en lyckad dag och jag ser fram emot julmarknaden i december - jag skriver mer om den när det närmar sig

Arbetet med att få butiken klar fortskrider och det går verkligen framåt. Lovar att bjuda på bilder framöver. El är dragen, fönstren snart klara för målning och sedan ska de sättas in. Vi har bestämt vilket golv som ska läggas och färgsättningen på utsidan. Det tuffar på.

Samtidigt går jag i skolan tisdagar och torsdagar och drejar som ett arbetsbi i min egen verkstad och det är SÅ kul, verkligen väldigt väldigt roligt och jag är oändligt tacksam för alla fina människor som uppskattar min keramik och berikar mitt liv oerhört. TACK!

Imorgon står det åter arbete i verkstaden på schemat, muggar ska hänklas och det ska drejas på, bästaste Cat kommer för att fortsätta hjälpa till med att slipa fönster och annat fix - hon är ovärderlig.

Klockan har blivit alltför mycket och det är dags att slänga sig i lopplådan - den känns ännu sanslöst tom sedan LitenManHundRambo lämnade oss. 
En liten hund är det bästa man kan ha och kanske...kanske blir vi i framtiden redo för en liten luden familjemedlem igen...men ännu lever vi med "Joppe" i alltför färskt minne. Bjuder på en bild av den så saknade och älskade pälsklingen.

Jag avslutar med en rad från en av mina favoritlåtar...

"Tack för idag, tack för en underbar vanlig dag..."

Godnatt och dröm sött!

Titti


Äldre post Nyare post


Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända