Julmarknad i Fredriksdalsparken 2021

Hej på er!

Det var längesen jag skrev men nu är jag tillbaka.

Jag vill högt och ljudligt uttrycka ett stort och varmt TACK till er alla som kom och besökte oss på julmarknaden i Fredriksdalsparken i Helsingborg i helgen!!!!
Ni trotsade kyla och iskall vind och det värmde hjärtat - TACK!
Många kikade och uttryckte sin uppskattning över min keramik och många gick ifrån vårt marknadsstånd med en papperspåse i handen innehållande mina alster.
Känns helt overkligt att min keramik ska få pryda någon annans hem, få landa som julklappar i någons famn nu under julhelgen - jag är ödmjukt tacksam och så lycklig.

Nu tar en ny arbetsvecka vid och de många beställningar jag så tacksamt har fått kommer jag att starta med omgående. 
Har också tidigare beställningar på gång som kommer bli klara inom den närmaste veckan, vet att jag har några kunder som väntar.
Webbshopen ska som utlovats uppdateras med ett flertal produkter - så himla roligt att äntligen kunna fylla på den. 

Vidare ska butiken fortsättas med och jag har precis lagt en beställning på ett urtjusigt golv som jag hoppas ska bli superfint i den lilla shopen. Längtar nästan ihjäl mig efter att kunna bjuda in er alla till besök i Lönnemåla :-)

Ta hand om er alla och jag hoppas att ni, precis som jag, ska njuta av snön och det torra vädret som i alla fall vi här i Lönnemåla är förärade - snart är den borta och jag befarar att det vackra vita kommer ersättas av blött gråväder.
Fram skidor och pulkor, ut och släng er i snön och gör snöänglar!!!

Tills vi hörs igen,

Kram på er
Titti

 

 


Äldre post Nyare post


Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända