Julstök och julefrid

Hej på er!

Det går lite tid mellan gångerna dessvärre men nu är jag här igen. 
Tiden just nu räcker dåligt till till både måsten och önskningar och i stort sett all min vakna tid går åt i verkstaden med inslag av annat.
Julmarknaderna är igång och helgen som varit, 1:a advent, hade jag äran att få vara med och sälja min keramik i Karlshamns Museums så vackra lokaler.
Verkligen trevligt att i samklang med berättelsen om LO Smith - brännvinskungen, få göra affärer. 
Tack bästa Lotta och Christian för möjligheten och tack till alla besökare som kom för att kika på och även köpa mina produkter, jag är ödmjukt tacksam!

FREDRIKSDALS JULMARKNAD 2 - 4/12

Nu är det full fart mot nästa helg - då beger jag mig till Helsingbort och Fredriksdalsparken där det hålls julmarknad i dagarna 3.
Jag finns då i en bod på Stora gräsmattan och ser fram emot massor av marknadsbesökare. Fredriksdal är en kulturskatt där gamla traditioner lyfts fram och man får ta del av hur firandet kunde se ut och gå till "förr i tiden".
För er som är hågade så är parken väl värt ett besök.

Nu mina vänner ska jag dra mig tillbaka ut i min verkstad för att se till att det finns en hel massa godbitar i form av julgranar och snögubbar att förära alla marknadsbesökare med.

Ha det fortsatt härligt i adventstiderna och glöm inte att julen handlar inte om hur städat och pyntat vi ska ha till jul - det handlar om omtanke och gemenskap.

Stor kram till er alla,

Titti


Äldre post Nyare post


Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända