Mot nya mål...

Hej på er!

Woop woop - BUTIKEN ÄR ÖPPEN IDAG 15 - 18 - VARMT VÄLKOMNA !!!

Ojojoj, vad tiden springer iväg - april går mot sitt slut och nu ska strax den intensiva perioden ta vid. Då vi ska pressa ihop allt vi VILL göra, allt vi BEHÖVER göra och allt vi t r o r att vi MÅSTE göra. Jag tycker om våren och sommaren men min introverta person kan redan innan den här perioden kommer igång, längta efter augusti...efter att skolorna börjar, kvällarna blir lite mörkare och löven ändrar färg och så småningom faller. Samtidigt älskar jag ljuset som vi möter just precis nu och jag vill suga ut varenda minut om kvällarna.

Sen sist har det hänt lite grann - jag har fått den stora äran att förse Bruket kaffebar & kafé med muggar. Riktigt roligt och jag är såååå tacksam. Är ni i Helsingborg så är ett besök hos dem ett måste. Vet ni inte det redan så har de fått utmärkelse i White guide - wow så häftigt!!!!!

Butiken är up-and-running. Sortimentet är vad gäller garn ännu begränsat. Leveranserna från Island dröjer men jag håller tummarna för att Istex ska få igång produktionen ordentligt och att också leveranserna ska komma igång.

Har jag nämnt att vi blivit med valp? Jajamen - lille Lucas är älsklig som få men ger också sin matte och husse grå hår då han emellanåt promenerar på våra nerver. Men - igår tappade han första tanden så jag hoppas innerligt att bitandet snart är ett minne blott. Annars är han allt jag kan önska i en lite kropp med fyra ben, nos och päls. Han följer sin matte, han gillar att vara med mig i verkstaden och han älskar att vara ute i skogen. Bilåkandet började lite svajigt med en illamående liten kille men nu är det ok och han gillar sin bur och vill hänga med när vi ska åka någonstans. Kommer bli en fantastisk kompis att gå låååånga promenader i skogen med - när hans fysik tillåter. Vi var på valpkurs i förrgår och milde himmel vad trötta vi var...vet inte vem som var tröttast, Lucas eller jag, men duktig var han, yngst som han är i gruppen med sina endast 15 veckor. "Storasyster" Cat var med och fotograferade lite - när bilder kommer ska ni få se :-).

Nu är det dags att ta med mig min lille medhjälpare ut i verkstaden och starta dagens produktion innan vi öppnar butiken kl.15.

Önskar er alla en riktigt härlig onsdag!

Sol på er,

Titti

 


Äldre post Nyare post


Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända