Nya kursdatum för 2023

Hej på er alla!

Nu har jag klurat färdigt på kurser för 2023...för denna gången . Det kan dyka upp fler datum och kursformer framöver.
Är du intresserad av att komma ut på landet och sätta händerna i leran så finns det några alternativ som jag hoppas ska komma att vara lockande.
Kika under KURSER så hittar du vad som erbjuds just nu.

Idag började vi dagen med en fantastiskt härlig morgonpromenad. Jag fullkomligt älskar hösten (och vintern) och det kärva kalla ljus som möter mig. Jag älskar också mörkret och är lycklig för det då jag vet att mörkret har en tendens att påverka de allra flesta på ett negativt sätt. Känner mig lyckligt lottad.

Vår lilleman hund börjar bli stor och har vuxit till sig rejält. Hans ofog att bitas har också gett med sig tack och lov. Han är en underbar, mjuk och lyhörd buse som emellanåt påminner mycket om Ådi i serien Gustaf...hahaha. Så attans rolig han kan vara alltså :-). Efter att jag i frustration lyssnat på en podd (minns inte vad den heter nu men avsnittet heter "Älskade unghund") om unghundar har jag fått en enorm förståelse för vad denne lurvige familjemedlem just i detta nu går igenom i form av hormoner som spökar och glädjerus som fullkomligt bubblar i hans så otroligt vackra fyrbenta lekamen. Lucas - du är heeeelt underbar.


Idag står det en hel del arbete på schemat.
Jag ska beskicka och ta hand om allt som drejades igår. 
En fin tjej som driver ett UF-företag kommer på besök och det ser jag sååå mycket fram emot. Älskar drivkraften som bor i barn och ungdomar.

Först kaffe :-)

Ha det fint alla tills vi hörs igen!

Titti


Äldre post Nyare post


Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända