On the road again...

Hej på er!

Hösten fortsätter att leverera - vädret är magiskt. Hög klar luft, sol och lätt vind, härligt!!!

Snart bär det av mot Skåne och Helsingborg. Mikaeli marknad i Fredriksdalsparken ska föräras med besök av Lönnemåla Gård och 1300 grader. Vid min sida och till hjälp under den så spännande dagen på marknaden, har jag Vera Öster och jag veeet att vi kommer få en fartfylld och superrolig dag. Jag önskar hett att bilen ska vara betydligt mycket lättare på hemvägen än på vägen ner. Det har varit hektiska dagar för att få ihop allt som behövs förutom produkterna som ska erbjudas alla glada marknadsbesökare. Som alltid har jag haft stor hjälp av Cat Svensson med foton, lån av div attiraljer och glada tillrop.

Som skrivet - bilen är packad och straxt bär det ut på vägarna igen och efter ett stopp på C4 i Kristianstad för att plocka upp ytterligare nödvändig rekvisita, så blåser jag på ner till Helsingborg. 

Håll utkik på sociala medier efter rapport från marknaden.
@1300grader och @lonnemalagard - bloggen uppdateras efter hemkomst!

Önskar er alla en riktigt mysig helg!

Sol från mig,

Titti


Äldre post Nyare post


Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända