Solsken på en tisdag

Hej i solen!

Tisdag den 17 maj - Grattis Norge!

Världsläget avstår jag från att kommentera, tror vi alla får en stor daglig dos av allt som sker. 
Nej - idag väljer jag att fokusera på goda saker och en av dem är att jag kommit med i Föreningen Blekinge Slöjd. Stort och varmt TACK till Kerstin Karlsson, en vän och god granne här i skogen. Vad vore vi väl utan goda vänner?
På torsdag bär det av till för mig första mötet och det ser jag verkligen fram emot.

Jag måste ju också berätta om Konsthändigt, en konstförening jag deltar i och som har sin lokal i Olofström på Nedre Brogatan 10. 
Där finns ett finfint galleri som i stort sett hela året rymmer utställningar av konstnärer och konsthantverkare och som är väl värt ett besök.
Följ gärna föreningen på Instagram och Facebook @konsthandigt för info och aktuella öppettider i galleriet.

Lilla butiken har jag nu haft öppen en stund och ser hela tiden potential för utveckling. Det som drar ner mina mungipor lite är att leveranserna av garn som jag sedan länge beställt - uteblir...eller låter vänta på sig. Hade ju tänkt, så snart garnlagret blivit komplett, starta upp stickträffar i butiken - något jag verkligen ser fram emot. Hoppas hoppas hoppas att det kan bli snart.

Ni som läser får gärna komma med förslag och kommentarer. T.ex. så undrar jag vilka tider ni gärna besöker gårdsbutiker och andra butiker som är lite avlägset belägna. Det snurrar väldigt i tankarna hur öppettiderna ska se ut över sommaren och likaså under höst och vinter. Så känn er hjärtligt välkomna med önskemål och synpunkter.

Idag står det drejning på schemat och min tanke går till finaste butiken Lilla Skåne i Malmö som väntar på en leverans från lilla mig här ute i Lönnemåla-skogen. Hur lyckligt lottad är jag inte så får möjligheten att presentera mina produkter hos Heidi i hennes så fantastiskt fina butik. Gör ett besök om ni befinner er i FF´s hemmastad. Hon finns vid Lilla torg och granne med restaurang Namu (yummi) som också bör besökas.

Nu vill jag bara önska er alla en riktigt härlig tisdag!

Sol från mig,

Titti


Äldre post Nyare post


Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända