Vi kan ändra visarna men inte tiden....

Hej och godmorgon i vintertiden!

Sitter med en kopp te och njuter av den mörka morgonen. Brasan sprakar och den lilla ljusstaken jag själv drejat lyser fint. På min morgonpromenad upp i hagarna plockade jag lite ekollon som dekoration och morgonen är härlig. 

Funderar över tiden framöver och planerna för den samtidigt som jag så starkt känner att just nu är allt vi vet. Min fina storebror skulle imorgon ha fyllt 60 år. Han fick inte heller uppleva sin 59:nde födelsedag utan togs ifrån oss 2 månader dessförinnan. Han är oändligt saknad och tiden sedan dess har förändrat mig, förändrat hur jag ser på tiden. Tänk hur lååååångt ett liv tedde sig när man var barn, tonåring och även upp i 20- och 30-årsåldern...man tog för givet att livet var i stort sett oändligt. Nu vet jag bättre och jag ska leva varje dag, för min egen skull och för min bror vars liv blev alldeles för kort. 

Jag gör upp planer för odlingen. Försöker hitta rutiner och tillvägagångssätt för att den ska bli så lätt för mig att sköta i kombination med keramikverkstaden och butiken. Samtidigt har jag tankar på att göra den vackrare. Blommor i mängd kommer att göra entré i bäddarna och jag ser fram emot färgprakt som ska kunna få den här inbitna höst och vintermänniskan att se fram emot sommaren :-).
Fröer för sådd nu i november är beställda och det ska bli så himla härligt att starta upp nästa säsong redan nu och därmed spä ut arbetet som krävs under längre tid.

Butiken är nästa projekt...eller egentligen ligger den före odlingen. Inriktningen i startskedet är klar, vi kommer lägga fokus på keramik, garn och odling. Vad gäller garn så kommer jag starta upp med islandsgarn och sticktillbehör för att sen utöka sortimentet efterhand när det visar sig vad som efterfrågas. När det kommer till keramiken så jobbar jag för fullt i verkstaden för att fylla butiken men också för att få med mig ett rejält sortiment till julmarknaden i Helsingborg den första helgen i december. 

Nu är det dags att blåsa ut ljuset, dricka upp teet och ge mig ut i verkstaden till drejskivan, lucky me <3.

Önskar er alla en riktigt skön söndag,

Titti

 


Äldre post Nyare post


Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända