Wow - ödmjukt tacksam!!!

Hej på er alla i värmen!

Pust - idag håller jag mig inomhus. Temperaturen har passerat 30 grader och det är inte min cup of tea. Tog en liten tur med Lucas i morse vid 7-tiden men redan då var det varmt och den lille pälsklingen tjippade efter andan och vi gick hem igen. 

Stort och varmt TACK till er alla som noterade mina inlägg om "prova-på-kurser" i drejning. Alla fyra datumen blev snabbt fullbokade och jag hoppas innerligt att ni som fick plats, ska bli nöjda och glada - jag lovar göra mitt bästa.

Nu har Hantverksmässan i Båstad lagts till historien och det var en bra helg, en trevlig helg och en givande helg. Det blir repris på den och det ser jag verkligen fram emot. Så himla kul att komma ut och få träffa och språka med likasinnade och få ta del av råd och tips från de som varit ute på mässor och marknader mycket längre än vad jag har. Jag är ju bara rookie än så länge.

Vad det gäller marknader och mässor så är det ett par lokala begivenheter som står näst i tur. Först är det Ringamåladagen den 4 september och därefter Höstmarknad på Stålagården den 10 september. 
Där kommer ni alltså att hitta mig och min keramik och jag hoppas ha med mig pumpor och ljuslyktor som kommer vara dekorativa när ljuset lämnar oss för mörkret.

Den 25 sepember bär det så iväg lite längre. Närmare bestämt till Helsingborg och Mikaeli marknad i Fredriksdalsparken. 
En mycket trevlig begivenhet som är väl värd ett besök. Efter höstmarknaderna är det så dags för julmarknaderna men dem återkommer jag till vid ett senare tillfälle. 

Nu ska jag ut i verkstan och jobba - idag blir det lite av varje vid drejskivan. 
Muggar, pumpor, julgranar och annat kul.

Visst ja - för er som är intresserade, jag har en utställning i Rådhuset i Karlshamn - tjohoo! Traska gärna in och kika. 
Den kommer vara kvar t.o.m. 31 augusti.
Bifogar bilder som smakprov nedan!

Ha det fint och stay cool - it´s hot out there!

Ännu mer sol från mig till er alla!

Titti


Äldre post Nyare post


Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända