Gott Nytt 2023

Hej alla vänner!

Nyårsafton är här....igen. 

Tiden formligen rinner iväg och dagar läggs till veckor som blir till månader som skapar år. Tiden är bedräglig. Vi slösar med den samtidigt som vi försöker fylla den med så mycket innehåll som möjligt. För mig är varje Nyårsafton bitterljuv. Jag känner ett stort vemod över att lämna det gamla året bakom mig samtidigt som jag med glädje och förväntan ser fram emot "allt jag vill göra och uppleva" under året som ligger där och väntar endast timmar, sen minutrar och till sist sekunder bort. 

Men just denna dagen - Nyårsafton - fyller mig med vemod och eftertanke på ett bra sätt. Jag behöver dessa känslor och jag njuter av lugnet de ger. Fest en nyårsafton är inte vad jag längtar efter - nej, jag/vi spenderar i stort sett alla nyårsaftnar ensamma tillsammans med djuren här ute i skogen och njuter av det. Efter julhelgen är det skönt att få stänga in sig och bara vara utan krav från världen utanför Lönnemåla. Vi tar en låååång runda i skogen, busar med Lucas i hagen här hemma, lagar mat, stickar och hänger i soffan och bara är. 

Jag tänker på dem som lämnat min/vår värld...var de kan befinna sig nu och på minnena de skänkt mig/oss. Livet är föränderligt och förunderligt för oss som är lyckligt lottade nog att få leva på en plats där det ännu råder fred, i alla fall än så länge. Jag tänker på de som i detta nu föds, lever och dör i krigsdrabbade områden, i länder där det råder förtryck och i länder där det råder extremväder som medför stora problem för hälsa och försörjning. 

Jag är så underbart lyckligt lottad och tacksamheten är stor.

2022...

...var året då vårt lille stolletroll, Lucas kom till oss i Lönnemåla.
En underbart söt och rolig individ som charmat oss fullkomligt. 

...var året då butiken öppnade och WOW vad kul det har varit och resan har bara börjat. Jag ser fram emot att under 2023 utveckla och utöka både keramikprodukterna och garnsortimentet.

...var året då jag startade upp keramikkurserna.
Stort och varmt TACK till alla ni som gav mig förtroendet att introducera drejningen för er. Ni har varit fantastiska och jag hoppas att det varit en upplevelse även för er.

Stort och varmt TACK till ALLA er jag mött på marknader, här hemma på gården i butiken och genom kurstillfällena. Från djupet av mitt hjärta - T A C K, ni har bidragit till att mitt 2022 blev fyllt av glädje och energi. 

2022 har varit ett gott år, ett år med milstolpar, ett år med stor personlig utvecklig och fyllt av glädje. 

Nyårskvällen är här för att för vår del avslutas i frid och den önskan jag har, förutom en fredligare värld, är att få fler stjärnhimlar i livet, mer snö när det är vinter, fler skratt och många kramar från min käraste närmsta - det är min nyårsönskan!

Gott Nytt År önskar jag er alla!

Titti


Äldre post Nyare post


Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända