Nu är det JUL igen!

företagande garn keramik stickning

Hej och välkommen hit!

Kul att just DU vill kika inom och ta del av mina tankar om keramik, stickning och livet i sig.

December har tagit sin början och nu dröjer det inte länge förrän granen är dansad kring, julklapparna öppnade och julmaten mättat...för oss lyckliga som får fira enligt sedvanliga traditioner eller på annat sätt - men - som har möjlighet att känna julfrid och glädje. För det är jag oändligt tacksam.

För mig är också de här sista veckorna på året tid för eftertanke och reflektion över året som alldeles snart passerat. Så mycket har hänt - faktiskt för oss alla, i stort och/eller smått och det är mycket vi fått med oss under 2023 som man kanske vill ta med sig vidare in i 2024 men också sådant som man gärna vill lämna därhän och låta tillhöra 2023.

I det stora drömmer jag själv om att 2024 ska bli ett fredligare år - men till att denna önskan ska kunna bli verklighet, ställer jag mig tyvärr ytterst tveksam.
Det vi i det lilla kan göra är att ta hand om och vårda den sfär vi själva befinner oss i varje dag. Jag tänker att om vi alla försöker skapa en tillvaro för oss själva och de vi har nära och omkring oss - då kan vi i det stora förändra mycket.
Jag vill tro att det kan vara så, då skapas det för mig, meningsfullhet.

Vad drömmer just DU om för det nya året som väntar? 
Själv drömmer jag om mera tid och frid. Tid för skapande som tar mig framåt i min yrkesroll och som kreatör. Tid för mer umgänge med mina nära och för återhämtning i naturen. Jag tänker att jag absolut ska se över mina prioriteringar och justera lite i dem för att uppnå en mer hållbar dag och då får jag - friden på köpet.

Längre än så här blir det inte idag MEN jag är nyfiken på vad DU önskar och drömmer om. Skriv gärna en kommentar - jag läser dem alla.

Var rädd om dig - du är värdefull.

Sol från mig,

Titti


Äldre post


Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända