Förkylt

Hej hej i decembermörkret!

Att vi är inne i den mörkaste tiden på året märks väldigt tydligt och jag fullkomligt älskar det. Mörkret skänker mig lugn och nu, efter en otroligt hektisk tid med högt tempo i verkstaden och med många marknader där kylan varit påtaglig känner jag mig omsluten som av en varm yllefilt av det mörka och den gnistrande stjärnhimlen. Med lugnet som lägrat sig har jag dragit på mig en rejäl förkylning och tänker att det väl är kroppens sätt att säga att det är dags för återhämtning.

Med en vecka till julafton känner jag äntligen - mitt i hosta och snuva - en stor julefrid. Jag ska hänga i soffan med stolletrollet och stickningen, där jag ska försöka få bukt med viruset och jag ska förbereda mat och godis till julaftonen som väldigt glädjande ska tillbringas och firas här hemma - bästa stället på jorden - i mitt Lönnemåla.

 

Hoppas att ni haft en härlig 4:e advent och att ni tar vara på varandra och dagarna som går.

Var rädda om er tills vi hörs igen!

Titti


Äldre post Nyare post


Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända