April april...snöslask och BUTIKSINVIGNING!!!!

Hej på er alla!

Nu var det allt bra längesedan (igen) som jag skrev.
Här har det hänt en hel del. Vi har blivit med valp...världens mest underbara lille Lucas har berikat vår familj. Vet inte riktigt om de båda katterna vi har skulle uttryckt det så men med tiden ska nog Lucas relation till Fievel och Juni bli riktigt trevlig. Bilder på det lilla underverket bifogas.

Att det är krig i världen har inte undgått någon av oss och det är otroligt ledsamt och fasansfullt hemskt för alla de människor och djur som drabbas.
Känner mig så väldigt lyckligt lottad som får finnas i en trygg tillvaro som dessutom tillåter mig leva och utvecklas på en underbar plats tillsammans med mina nära och kära. Må världen så snart som möjligt bli en fin plats för oss alla.

Vardagarna rullar på i ett rasande tempo med allt vad det innebär. Tisdagarna spenderar jag i Glimåkra på folkhögskolan. Annars är det produktion i verkstaden som det just nu fokuseras på...förutom valpmys. Hmmm...de vassa tänderna gör det dock emellanåt lite mindre mysigt :-).

Webb-shopen är inte uppdaterad på länge och anledningen är att jag velat lägga fokus på att producera till butiken och de samarbeten jag har med butiken Lilla Skåne i Malmö och intressenter i Helsingborg. Det har helt enkelt inte funnits utrymme att sälja via webben. Men det kommer - jag lovar.

Arbetet med vår lilla butik har intensifierats och nu är det nära slutet... eller början om man så vill. Viktorija från Målarmästare Jonas har varit här och tapetseras och attans vad fint det blev. Hon är otroligt duktig och har gjort ett väldigt omsorgsfullt arbete. Att hon också är väldigt trevlig är grädde på moset. En tjej som Jonas kan vara stolt över att ha i sin medarbetarskara. 

Nu drar det ihop sig mot invigning av Lönnemåla Gård & hantverk. Så himla spännande och så himla läskigt. Det är liksom mitt hjärta och min själ som ska blottas och det är på ett vis som att dela med sig av sitt innersta. Detta har varit en dröm så länge och nu ska den bli realitet. Märklig och mäktig känsla.

Den 16/4, på själva Påskafton slår vi upp dörrarna kl.12.
Innan dess ska det möbleras, plockas in varor och dekoreras. 
Det kommer serveras bubblig dryck och det kommer finnas glass från Holje glassfabrik till försäljning. 

Öppettiderna under påsken kommer vara:
Påskafton, påskdagen och annandag påsk: 12-15

Adressen är: Lönnemålavägen 165-9, Svängsta 
Knappa in på gps'en och kör :-).

Har ni lust och möjlighet att ta en tur till de vackra skogarna utanför Karlshamn i Blekinge så ska ni känna er varmt välkomna. 

Lite dåligt med sol idag, snön faller som om det vore december men här kommer ändå lite sol och värme,

Sol från mig 
Titti
 


Äldre post Nyare post


  • Cecilia

    Hej
    Så roligt! Stort GRATTIS till dig 💛🍀☀️
    Jag kan tyvärr inte komma till din butik i påsk. Kommer du att ha fasta öppettider framöver?
    Kram Cecilia 🧡


Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända