Butik- och marknadshelg

Hej vänner!

Hoppas ni har det fint därute och att ni har en helg framför er som skänker det ni just i detta nu önskar och behöver.

Min arbetsvecka fortsätter och helgen som står för dörren har jag sett fram emot länge. Imorgon har lilla butiken här hemma öppet mellan 12 - 15 och ni är varmt välkomna. När jag bommat igen för imorgon bär det av mot Helsingborg och Mikaeli marknad i Fredriksdalsparken. Så himla kul det ska bli.
Väldigt mysigt ska det också bli att umgås med världens mest fantastiska son som erbjuder sovplats - kanon också eftersom jag då har endast 5 min till Fredriksdalsparken på söndag morgon. 

Ugnarna har gått varma och ikväll har jag tömt en av dem och väntar på att den sista ska gå ner så jag kan packa bilen full.
Mycket som ska packas ner, kvittoblock, kortläsare, kassar (som stämplats med logga), prisskyltar och mycket annat. 

Minns första marknaden jag bevistade - det var Mikaeli förra året och HUR nervös jag var. Då hade jag bästaste Vera med mig och det blev bara så himla bra och det var så väldigt jättekul. Nu har det blivit några marknader till, ett antal utställningar och rutinen har infunnit sig. På söndag är det bara jag och det känns hellugnt. Trodde inte jag skulle gilla mässor och marknader så som det visat sig att jag faktiskt gör. Känns jättekul att komma ut och träffa andra utställare och alla besökare. För att inte tala om bekräftelsen man får som ger energi till kreativitet och fortsatt arbetslust. Underbart. Efter Mikaeli återvänder jag till Fredriksdal i början av december för julmarknaden. 

Sååå - imorgon packar jag bilen full och drar till sundets pärla!!!

Något väldigt roligt som hänt är att jag levererat jubileumsgåvor till Olofströms kvinnliga nätverk - känner mig ödmjukt hedrad som fick uppdraget. Tack för det!

Jag har några samarbeten på gång som känns otroligt kul - de ska jag berätta om i nästa blogginlägg.

Ha det fint och har ni möjlighet så är ni välkomna till Lönnemåla imorgon lördag mellan 12 - 15 och/eller till Helsingborg och Mikaeli marknad på söndag mellan 10 - 17. Hoppas vi ses!

Sleep tight, don´t let the bedbugs bite,

Titti


Äldre post Nyare post


Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända