Dygnet har för få timmar.....

Hej vänner!!!

Så var det kväll igen. 

Efter en suverän dag i verkstan är det nu härligt att mörkret lägrat sig och jag njuter verkligen av hösten och lugnet som infinner mig i min själ. 
Tycker att jag hunnit med mycket och känt att jag just nu lever min dröm....återkommer när det är lite tunnare i planeringen och stressen smyger sig på när jag vaknar mitt i natten och undrar om det finns någon på hela klotet som vill ha min keramik :). Just precis nu är det emellerid otroligt lyxigt att ha MYCKET att göra. Beställningar har rullat in, julmarknader väntar och event här i min egen lilla fina butik planeras. 
Livet är väldigt gott och jag är ödmjukt tacksam <3.

Något jag funderar på är kurser. 
Efter mången vånda bestämde jag mig i somras för att våga...jag släppte taget och gjorde det och nu, efter ett antal tillfällen känns det sååå bra. 
Vilka möten jag får vara med om, vilka fina människor som landat i min verkstad här ute i skogen och som verkligen förgyllt mina dagar. 
Kan bara konstatera att det var ett beslut som var helt rätt. 
Det är en ynnest att få ta del av glädjen och lyckan hos de som landat vid drejskivan och verkligen tyckt SÅ mycket om leran. 

I skrivande stund snurrar tankarna på kurser för kommande termin, dvs första halvåret 2023. Vilken form av kurs ska jag köra? Drejning? Tumma, kavla, ringla och dreja? Ännu har jag inte landat i utformningen och till dig som läser detta - hör gärna av dig eller kommentera och låt mig få veta hur ditt önskemål ser ut. Det vore väldigt värdefullt.

FÖRRESTEN - pga ÅTERBUD så finns det en plats ledig i söndagens drejkurs. Mer info finns under 

Som man säger så lackar det mot jul!
Första advent kommer jag ha butiken öppen på lördagen men söndagen kan ni hitta mig och min keramik i kulturkvarteren i centrala Karlshamn och närmare bestämt på Expressen-gården. Andra advent befinner jag mig fredag/lördag och söndag i Helsingborg på Fredriksdals julmarknad och tredje advent är jag fredag/lördag och söndag i Växjö på Bergqvara Gård och deras julmarknad. 

Den 4:e advent är jag här hemma i Lönnemåla och då kommer jag ha butiken öppen och bjuda på glögg och hembakade lussekatter. Ni är alla varmt välkomna. Tänk om vi då också kunde få njuta av lite vitt på marken för att riktigt känna in att julen är i antågande.

Nu är det emellertid snart dags för lopplådan så jag orkar spinna vidare vid drejskivan imorgon. 

Ha det riktigt fint alla - tills vi hörs igen.

Strålande stjärnor från mig,

Titti

 


Äldre post Nyare post


Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända