Vardag och rutiner!

Hej på er!

Måndag och solen skiner - underbart! Färgerna är ännu magiska, framför allt asparna som glimmar som guld mot den blå himmelen när solen vänder sitt varmaste ansikte mot dem.
Hösten är min absoluta favoritårstid. Jag välkomnar svalare väder och mörkret som kommer med ett lugn som jag inte kan beskriva på annat sätt än att det fyller mina sinnen med frid.

Året som passerat har varit omtumlande. Mycket har hänt, både mörkt och ljust och det har påverkat och förändrat mig som person i grunden. Jag lever mer förankrat idag med medvetenhet och tacksamhet som de största ledstjärnorna.
Min stund på jorden är min och jag ska göra mitt bästa för att förvalta den så gott jag kan. 

Rent yrkesmässigt har det också varit omvälvande. Det är snart 10 månader sedan jag sa upp min fasta anställning och fr.o.m. april är jag nu min egen. Med detta följer det såklart med en hel del livsförändringar och det är nu jag verkligen hittat min plats i livet, det är såhär jag vill leva. Sedan barnsben är jag uppvuxen i en egen-företagar-familj och det har såklart också påverkat mig i mitt beslut att ta tag i den där "gamla drömmen" att våga satsa på mig själv och något eget. Utmaningen är en sporre och inspiration och jag tänker ro det här i land, så det så.

Sedan mars i år så har det varit minst sagt full fart. Goaste svärdottern kom som en virvelvind för att hjälpa mig anlägga grönsaksodlingen och tillsammans med henne och finaste dottern, lyckades vi få till 700 m2 odlingsyta.
Odlingen i kombination med keramikverkstaden kräver sin kvinna och jag har i mitt huvud jobbat med att hitta rutiner som är förenliga med livet i övrigt. 
Jag hade en fantastisk tur som mitt i sommaren blev kontaktad av butiken Lilla Skåne som ligger vid Lilla torg i Malmö - vilken möjlighet. Det gjorde att produktionen tog fart och behovet av rutiner är verkligen nödvändigt.
De börjar ta form och visa mig vägen till en hållbar vardag. 

Det är en ynnest att ha fått hitta sin plats i livet, sin inspiration och störst av allt - den rätte att dela allt detta med. Min tacksamhet är stor!

Nu önskar jag oss alla en vecka som vi kan glädjas åt och leva gott i!

Sol till er alla,

Titti

 

 


Äldre post Nyare post


Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända